Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Ressenyes

Photo by Ylanite Koppens on Pexels.com

UN CABALLERO EN MOSCÚ | CRÍTICA

Salamandra publica una novela genial sobre las peripecias de un aristócrata ruso que se ve condenado a vivir en el hotel más lujoso de la capital años después de la revolución.

UN PROTAGONISTA FANTÁSTICO, BUENOS DIÁLOGOS Y HUMOR, LAS CLAVES DE LA NOVELA

(Diario de Sevilla)


Un aristócrata ruso atrapado en un hotel por la historia y los bolcheviques.

El novelista estadounidense Amor Towles crea un personaje inolvidable en ‘Un caballero en Moscú’.

(EL PAÍS)


Escrita con suma elegancia y cálido sentido del humor, esta novela excepcional nos habla de nuestra inagotable capacidad para hacer frente a los infortunios de la existencia.

(megustaleer.com)


Un caballero en Moscú, de Amor Towles, una obra maestra. Y punto.

(http://www.lalibreriadejavier.com/)

El Departament d’Orientació recomana

Un conte per parlar de l’alegria, de la decepció, de la creativitat …i de la pèrdua; un conte per petits i grans que ens ajuda a descubrir els diferents colors de la vida”.


Els trastorns de l’espectre autista (TEA) en 55 preguntes i respostes

Aquest llibre explica d’una manera senzilla els descobriments neurocientífics recents i els avenços relacionats amb aquest trastorn, contrastant-los amb el coneixement que ja se’n tenia. I, a diferència de bona part de la bibliografia que hi havia fins ara, parteix del marc de referència d’una persona autista –una de les autores–, que ens explica en primera persona la seva experiència, amb l’objectiu que els no autistes puguin posar-se a la seva pell”.

La Brigitte recorda…“Em sentía sempre nerviosa i no sabia per què. Tampoc sabia que era diferent dels altres: m’ho van ensenyar. Els Asperger s’adonen molt ràpidament de la seva diferencia, però els autistes l’aprenem per mediació d’altres persones. Ara soc conscient que estava sempre fent un gran esforç per mantener el ritme d’un món que per a mi anava massa ràpid. L’ansietat causada per la gestió de l’autisme era més forta, en mi, que l’ansietat causada per les situacions socials. A partir del moment en què obria els ulls cada matí, l’esforç que havia de fer per superar el dia bregant amb les dificultats provocades per l’autisme era immens (…).”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: